Half-Aloud Admonishing Chin-Up - Bring Out The Sibley.

Igen...

Posted May 18, 2017, 4:25 p.m. By sibley Tags: TeknikJag behöver laga min iPhone, igen.

Som ni kanske ser av titeln så har min telefon gått sönder, igen. Jag har inte direkt flyt när det kommer till telefoner. Jag är tydligen varit väldigt duktig på att ta sönder mina stackars telefoner. Det är en dyr hobby att ta sönder och laga en massa telefoner. Men, men det kvittar hur försiktig jag är så råkar jag ändå tappa min telefon alldeles för ofta. Fast denna gången var det inte mitt fel. Jag gick fridsamt genom stan... under rusningstid och det kom till den tiden då alla skulle ta tåget samtidigt. Det är inte helt lätt att vara kort under tiden då alla har blicken fäst precis ovanför mitt huvud. Det är väldigt sällan att jag syns. Men hur som så skulle jag vidare förbi stationen som alla rusade till. Jag skulle nämligen ta bussen vidare till en kompis. Så jag tog upp min telefon för att kolla vilken tid bussen gick exakt. (Jag är lite paranoid när det kommer till sådant, jag tycker inte om att missa bussar eller tåg). Så hur som när jag tog fram min telefon så var det en väldigt lång person som försökte tränga sig förbi mig. Personen råkade slå till min arm så att min telefon flög ur min hand så att den trillade rätt ner på marken. Jag höll nästan på att trampa på den! Jag hade otur och telefonen landade rakt på skärmen. Ja, men det är inte första gången jag har spräckt min skärm på min stackars telefon. Trots att jag tar hand om min telefon som ett nyfött barn så har jag alltid otur. Jag la en gång min telefon på mitt bord för att byta skal på den och och råkade då putta ner den på golvet.