Half-Aloud Admonishing Chin-Up - Bring Out The Sibley.

Skärpning

Posted Sept. 3, 2015, 10:25 p.m. By sibley

Fy vad jag börjar bli på Gång nu med allt jobb och allt annat egentligen. Vill bara springa till kontoret och sätta fart men ska inte jobba nu utan ska vara lite ledig så nu är de fokus på de en stund och vila upp hjärnan lite så får jag väl se sen när jag ska börja jobba igen och köra fullt ös. Har ju lite kattungar och lite annat nu att vara med och än så länge är de faktiskt jätte skoj att kunna hänga med dem och bara umgås faktiskt så de klagar jag ju vekrligen inte på. De börjar ju dessutom bli dags för mig att kanske börja umgås lite med david igen och hänga med honom. De har ju inte blivit så mycket av de senaste tiden coh de mår jag faktiskt lite dåligt av så skärpning nu.